• 26/5/2018ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΜΕΣΑΓΡΟΣ ΑΙΓΙΝΗΣ

  Άλλη μια ενημέρωση σε παιδιά του Γυμνασίου αυτή την φορά στον Μεσαγρό Αιγινης. Η παρουσίαση ήταν από τον προπονητή Εθνικης ομαδος Ζεγλη Φώτη και την Λυμπερακου Μαργαρίτα σε μια προσπάθεια της ΕΟΠ για την διάδοση του αθλήματος της ποδηλασιας . Εκεί λοιπόν ήταν και το Πορτο Λεονε για να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή με υλικοτεχνικες υποδομες για αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ !
 • 26/4/2018ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΡΡΟΦΙΛΙΑΣ 2018

  Σήμερα παγκόσμια ημέρα αιμορροφιλίας η ομάδα μας ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ διοργάνωσε ποδηλατοβολτα στο κέντρο της Αθηνας από Πλατεία Συντάγματος-Φιλελλήνων- Βασ. Αμαλίας- Λυσικράτους- Αδριανού- Αιόλου- Ερμού- Αθηνάς- Σταδίου- Αμερικής- Ελ. Βενιζέλου-Πεσμαζόγλου- Σταδίου- Πλατεία Συντάγματος . Η δράση αυτή έγινε στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών για την αιμορροφιλία σε συνεργασία με την ΣΠΕΑ Σύλλογος Προστασιας Ελλήνων Αιμορροφιλικων και την Φαρμακευτική εταιρεία Pfizer μεταφεροντας το μήνυμα "η γνώση μας κάνει πιο δυνατούς"
 • 12/4/2018BAZAAR ΕΝΩΣΗΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ

  Τα παιδιά του Porto Leone συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό Bazaar που διοργάνωσε η ένωση Σμυρναίων Νικαιας μαζί με τον σύλλογο Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλαδος.
 • 28/3/2018ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

  Αλλη μια δημιουργική εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Την Δευτέρα και την Τετάρτη ο σύλλογος μας Πορτο Λεονε επισκέφτηκε το μουσικό σχολείο Πειραιά προκειμένου να ενημερωσει τα παιδιά 1ης 2ας και 3ης Γυμνασίου για το άθλημα της ποδηλασίας και τους κανονες οδικης κυκλοφορίας . Η συμμετοχή παιδιών και καθηγητών ήταν πολύ μεγάλη αφού ξεπέρασε τους 200 συμμετέχοντες . Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας εγώ ο Παναγιώτης Γρούβας και ο προπονητής του Πορτο Λεονε Γιωργος Κατσέλης για την πρόσκληση που μας έκανε το μουσικό σχολείο καθως καθηγητές και παιδιά για την ενεργή συμμετοχή τους στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην χορωδία του σχολείου που μας καλοσωρισε αφιερώνοντας μας τα τραγούδια τους !
 • 12/2/2018ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ "JEANNE D'ARC"

  O σύλλογος μας Πορτο Λεονε επισκέφτηκε την ελληνογαλλική σχολή "Jeanne d'Arc" προκειμένου να ενημερωσει τα παιδιά για το άθλημα της ποδηλασίας και τους κανονες οδικης κυκλοφορίας . Η συμμετοχή παιδιών και καθηγητών ήταν πολύ μεγάλη.